Μιλοβάνοβιτς: "Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Μασούντ"

Τα ...παίζει όλα για όλα την Κυριακή η Λας Πάλμας του Μιλοβάνονιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovits milovanovic μιλοβάνοβιτςΟ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε για το θέμα της μεταγραφής του Μασούντ, για τον σχεδιασμό του ρόστερ και για τους Μελισσανίδη – Μπάγεβιτς. O τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ τόνισε αναλυτικά στην εφημερίδα “Live Sport”:

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Δεν νομίζω ό,τι είναι ώρα για πολλά λόγια. Απλά θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ να ξέρει πως δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος βιασύνης. Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που παρακολουθούμε και εξετάζουμε τα δεδομένα που υπάρχουν ανά περίπτωση. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν απλά με ένα τηλεφώνημα. Όμως εμείς θέλουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν χρειάζεται να πιεστούμε για κανένα λόγο. Έχουμε για παράδειγμα αρκετές μέρες μέχρι να φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο. Και εκτός αυτού οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος του Αυγούστου και ποτέ δεν ξέρεις τι «λαχεία» μπορεί να προκύψουν».

Για τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πλέξω το εγκώμιό τους. Ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Μπάγεβιτς έχουν ξεκάθαρο πλάνο. Θέλουν μία ΑΕΚ πρωταγωνίστρια. Αυτό επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε. Χωρίς όμως να υποκύπτουμε στα «θέλω» των άλλων».

Για το θέμα του Σοζέϊ Μασούντ: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και τίποτα παραπάνω. Κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή απαιτεί λεπτούς και ενίοτε διαφορετικούς χειρισμούς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X