Από την Αυστραλία οι ομογενείς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για τη «Βασίλισσα»

Από την Αυστραλία οι ομογενείς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket1-μπασκετΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε πως στο μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ υπάρχει ζωή. Υπάρχει ελπίδα πως η «Βασίλισσα» θα επιστρέψει όπως πρέπει στο φυσικό της χώρο, στη μεγάλη κατηγορία. Αναφέραμε για επιχειρηματίες από την ομογένεια που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε πως πρόκειται για ομογενείς από τον ελληνισμό της Αυστραλίας. Κάποιοι εκ των οποίων θέλουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα και θέλουν να το συνδυάσουν με την ΑΕΚ και το τμήμα μπάσκετ.

Βέβαια, για να υπάρξουν ουσιαστικές αποδείξεις του ενδιαφέροντος θα πρέπει να υπάρξει υπομονή λίγων ημερών. Η επόμενη Δευτέρα είναι κρίσιμη, καθώς θα ολοκληρωθεί η σύσταση της νέας ΚΑΕ με την απόκτηση ΑΦΜ. Αμεσα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν τις 245.000 ευρώ που απαιτούνται στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να αναλάβουν τις τύχες της. Μέχρι τότε, υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία, αλλά τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο.

Εξαιρετικά πρώιμη βέβαια είναι και κάθε συζήτηση αναφορικά με την ομάδα, το τεχνικό τιμ και το ρόστερ. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να ληφθούν αποφάσεις και η ομάδα να στηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες των επενδυτών. Αυτό σημαίνει πως όλα θα τεθούν εκ του μηδενός στην ατζέντα, αρχής γενομένης από τη συνάντηση που θα έχει ο Βαγγέλης Ζιάγκος με τον Αλέξη Αλεξίου και εκπρόσωπο των επιχειρηματιών από την ομογένεια της Αυστραλίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X