Η «σημαία» σβήνει…κεράκια στο enwsi.gr (VIDEO)

Η «σημαία» σβήνει…κεράκια στο enwsi.gr (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

manolas-μανωλαςΑνήκει σε μια σπάνια κατηγορία ανθρώπων του αθλητισμού. Σε εκείνους τους πιστούς, τους ρομαντικούς, που συνέδεαν ανεξίτηλα την (αθλητική) ζωή τους μόνο με μία ομάδα. Αυτήν που αγαπούσαν, αυτή που αποτελούσε όνειρο. Ο Στέλιος Μανωλάς συνέδεσε παντοτινά τη ζωή του με την ΑΕΚ. Και μόνο τυχαίο δεν είναι πως από τα 53 χρόνια ζωής που συμπληρώνει σήμερα – γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου του 1961 – έχει περάσει σχεδόν τα μισά εντός της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Σε απόλυτο σύνολο, εάν συνυπολογιστεί πως δεν έπαψε ποτέ να είναι οπαδός της Ενωσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή τη φορά τα γενέθλια μου, με βρίσκουν ξανά μέσα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία του συλλόγου, που είναι απαραίτητο να είναι παρούσες όλες οι δυνάμεις της. Να στηρίξουμε την προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας, να βοηθήσουμε για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Εκεί ανήκει η ΑΕΚ. Εμείς από τη πλευρά μας, να συμβάλουμε στην ανάδειξη παικτών που θα μπορούν να στελεχώσουν την ΑΕΚ», λέει ο Στέλιος Μανωλάς στο enwsi.gr.

Ο Μανωλάς έρχεται να υπηρετήσει την ΑΕΚ πλέον από ένα νέο ρόλο, αυτόν του προπονητή στα τμήματα υποδομής. Ακόμα ένας ρόλος για τον Στέλιο. Εκείνο το αμούστακο παιδί που πέρασε τις πύλες της Νέας Φιλαδέλφειας σε ηλικίας 15,5 ετών και δεν έβγαλε τη φανέλα της ΑΕΚ μέχρι τα 37 του, όταν σταμάτησε τη μπάλα. Ακολούθησε η μικρή περίοδος ως τεχνικός διευθυντής. Εκεί που δεν πήρε ποτέ απουσία, ήταν στη σταθερή παρουσία στο πλευρό της ΑΕΚ.

Για την ΑΕΚ ο Μανωλάς ενσαρκώνει ολόκληρη τη νεότερη ιστορία του συλλόγου. Εχει κερδίσει με τη φανέλα της τα πάντα, έχει πανηγυρίσει μοναδικές στιγμές. Η φανέλα με το 4 απέκτησε ξεχωριστή σημασία, ο ρόλος του αμυντικού βρήκε την ολοκλήρωση του με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον ποδοσφαιριστή που ανέδειξε η ΑΕΚ, γιατί ο Μανωλάς είναι τέκνο της ομάδας. Και τώρα, ξεκινά να βγάλει τους νέους «Μανωλάδες».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”HElfyL5Tf8Y” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X