Στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας αύριο οι Γυναίκες

giakoumi totsidou feaΟ μεταγραφικός σχεδιασμός του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ δεν είναι στρωμένος με …ροδοπέταλα και όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό υπάρχουν πολλές και μεγάλες δυσκολίες για να δημιουργηθει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Ο Χρήστος Δούκας και ο Μανώλης Ρουμελιώτης “χτενίζουν” την ελληνική αγορά για να διαπιστώσουν σε ποιές αθλήτριες μπορούν να ποντάρουν για την επόμενη σεζόν. Στο πλάνο πάντως υπάρχουν δύο έμπειρες αθλήτριες που θα τραβήξουν και τις υπόλοιπες.

Πρόκειται για την Δήμητρα Γιακουμή και την Σία Τοτσίδου. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια απο τους ανθρώπους της Ένωσης να τις πείσουν να παραμείνουν στον σύλλογο, αφού θεωρούνται ικανές να ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα. Με την εμπειρία που έχουν θα βοηθήσουν και τις υπόλοιπες, ώστε η ΑΕΚ να παραμείνει ανταγωνιστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστό αν οι δύο αθλήτριες θα παραμείνουν στην ΑΕΚ. Οι πιθανότητες να φορέσουν και πάλι τα κιτρινόμαυρα είναι αυξημένες, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Ο Ρουμελιώτης αναμένεται να δώσει και στις δύο ηγετικό ρόλο μέσα στο τμήμα και ελπίζει να πουν το “ναι”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X