Με υπομονή και προτεραιότητα την ΑΕΚ

Καθοριστική εβδομάδα για το "κιτρινόμαυρο" χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÏÕÊÁÓΕλάχιστες είναι οι ημέρες που έχουν απομείνει για να γίνει το… θαύμα και να σωθεί το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, ωστόσο χαρακτηριστική είναι η ψυχραιμία και η υπομονή που δείχνουν οι περισσότεροι παίκτες, περιμένοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή να δουν τις εξελίξεις στην ομάδα, οι οποίες θα καθορίσουν και το προσωπικό τους μέλλον.

Ο Δημήτρης Καφφάτος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, ο Μλάντεν Ράκσεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ρουμάνικη Κοστάντζα, ο Μάρκος Οικονόμου θα αγωνιστεί σε ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο Τάσος Τσακνής βρίσκεται ένα βήμα από την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως οι υπόλοιποι – ή τουλάχιστον οι περισσότεροι- “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, ώστε να αποφασίσουν στη συνέχεια το δικό τους μέλλον. Σίγουρα ορισμένοι εξ αυτών έχουν κάνει συζητήσεις με άλλες ομάδες αλλά προτεραιότητα τους δεν παύει προς το παρόν να παραμένει η ΑΕΚ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X