Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για τον Τζιμπούρ

Πήρε μήνυμα ο Τζιμπούρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibourΗ συμφωνία επήλθε χθες το απόγευμα. Ο Τζιμπούρ πήρε όσες εγγυήσεις απαιτούσε από τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, διασφάλισε κάποια οφειλόμενα που υπήρχαν από δεδουλευμένα του και μένει η επισημοποίηση στη λύση της συνεργασίας. Κάτι που αναμένεται να συμβεί ακόμα και σήμερα, όταν θα πέσουν οι υπογραφές για το «διαζύγιο». Τα πάντα δείχνουν πως έχουν ολοκληρωθεί και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις που θα ανοίξουν τον δρόμο προς την ΑΕΚ για τον Αλγερινό.

Αλλωστε, είναι σαφές πως από τη στιγμή που ο Τζιμπούρ θα είναι ελεύθερος και με τη…βούλα, η ΑΕΚ θα ενδιαφερθεί για την περίπτωση του. Αμέσως μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» του με τους Αγγλους θα οριστεί συνάντηση του Αλγερινού με την ΑΕΚ. Εκεί θα κριθούν τα πάντα, αν και είναι ξεκάθαρη η επιθυμία και των δύο μερών για να φορέσει ο Τζιμπούρ ξανά τα «κιτρινόμαυρα» και να είναι το μεγάλο «όπλο» για την επιστροφή.

Ο Τζιμπούρ ήταν ενθουσιασμένος από τις εξελίξεις. Επειτα από ένα χρόνο μεγάλης ταλαιπωρίας, θα έχει επιτέλους την ευκαιρία να αγωνιστεί στην ομάδα που θέλει και να κάνει μια νέα αρχή. Κάτι που έχει ανάγκη, όπως και η ΑΕΚ από την πλευρά της. Γιατί παίκτη της ποιότητας, του ονόματος και της αποδοχής του Αλγερινού δεν θα μπορούσε να βρει στη Β’ Εθνική και μάλιστα ως ελεύθερο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X