Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ζιάγκος, επίκειται κρίσιμη συνάντηση με τον Αλεξίου

Δεν θέλει να ακούει για… Α1 ο Ζιάγκος, χαμηλώνει τους τόνους ενόψει ΚΑΠ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagosΟ Βαγγέλης Ζιάγκος αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Κλίβελαντ, όπου μεταξύ άλλων «δούλεψε» και για την ΑΕΚ. Ωστόσο, φτάσαμε μέσα Ιουλίου και παρά την αισιοδοξία που υπάρχει για την Βασίλισσα, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση που να δείχνει ότι κάτι ξεκινά επί της ουσίας. Μεταγραφές δεν έχουν γίνει, ούτε επίσημες ανανεώσεις, παρά μόνο έκφραση διάθεσης παραμονής από τις δύο πλευρές.

Η άφιξη του Ζιάγκου πάντως σηματοδοτεί εξελίξεις. Διότι επίκειται συνάντηση με τον Αλέξη Αλεξίου, για να τεθούν όλα τα ζητήματα επί τάπητος. Βλέπετε, η ΑΕΚ έχει αργήσει και ο Ζιάγκος με τους συνεργάτες του πρέπει να πάρουν το «ΟΚ» για να προχωρήσουν σε επίσημες κινήσεις. Και αυτές απαιτούν ρευστό και προκαταβολές μέσω της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ, κάτι για το οποίο μόνο ο Αλεξίου μπορεί να μιλήσει και να δεσμευτεί.

Όπως και να έχει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που διατείνεται ότι έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότηση για την ομάδα της Α1, μένει να δώσει πειστικές απαντήσεις και το τελικό «ΟΚ» στον Ζιάγκο και το τιμ του για να προχωρήσουν στην στελέχωση της ομάδας και των ανθρώπων που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ εντός και εκτός παρκέ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X