Παπαντωνάκος: "Ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ της Α1»

Στο Παγκράτι ο Παπαντωνάκος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papantonakos παπαντωνάκοςΣυνέντευξη στην εφημερίδα “Ώρα των σπορ” παραχώρησε ο Κώστας Παπαντωνάκος που πλέον αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο Παγκράτι. Αναλυτικά ο 23χρονος μέχρι πρότινος “κιτρινόμαυρος” μίλησε για:

– την εσπευσμένη κίνησή του να πάρει μεταγραφή για το Παγκράτι: «Δεν είναι ότι δεν είχα υπομονή. Εγώ είχα όλη την διάθεση να περιμένω την ΑΕΚ. Διαπίστωσα, όμως, ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Θα μπορούσε να είναι δικαιολογία η καθυστέρηση που παρατηρείται στην ΑΕΚ σχετικά με την δημιουργία της νέας ΚΑΕ, αλλά ξέρω πως δεν είναι. Θα μπορούσαν να μου είχαν κάνει ένα τηλέφωνο. Κάτι. Δεν έγινε ποτέ. Επιπλέον, διάβασα για τις επαφές με παίκτες που αγωνίζονται κοντά στην θέση μου. Αυτό όμως είναι σεβαστό. Προχωράμε. Γι’ αυτό και αποδέχτηκα την πρόταση του Παγκρατίου».

– τα συναισθήματα, που τον διακατέχουν: «Ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ της Α1. Και ποιος δεν θα ήθελε; Είχα μια ελπίδα ότι θα συμβεί. Υπάρχει μια πίκρα, αλλά σας είπα. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτό που πραγματικά δεν θα ξεχάσω ποτέ από το πέρασμά μου στην ΑΕΚ είναι αυτός ο εκπληκτικός κόσμος της. Ήταν μια αιτία που ήλθα στην ΑΕΚ ο κόσμος της. Τον είχα ζήσει ως αντίπαλος. Ήθελα κι ως παίκτης της ΑΕΚ. Είναι εμπειρία που θα κουβαλάω μέσα μου μια ζωή. Μόνο όποιος φοράει τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας, αλλά κυρίως όποιος ζει αυτό τον κόσμο, καταλαβαίνει… «Δένεσαι» μαζί του. Εγώ «δέθηκα» μαζί του. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά έγινε. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

– την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και να γίνει η νέα ΚΑΕ και να παίξει η ΑΕΚ στην Α1. Θα είναι κρίμα κάτι να πάει στραβά και να πάει στράφι όλη αυτή η προσπάθεια που κάναμε. Γιατί, πιστέψτε με. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες. Ξέρετε καλά, ειδικά εσείς, ότι τίποτε δεν ήταν εύκολο. Μέχρι και τον Μάιο όλοι στην ΑΕΚ ήμασταν μια παρέα, παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα. Μοχθήσαμε για να φτάσουμε στην πρωτιά και στην άνοδο. Για την προσπάθεια, λοιπόν, αυτή, για το τεχνικό επιτελείο, για τους παίκτες, αλλά κυρίως για τον υπέροχο κόσμο της, γι’ αυτό τον κόσμο της, η ΑΕΚ αξίζει να βρίσκεται στην Α1. Τόσα χρόνια έκανε υπομονή για να επιστρέψει η ομάδα στην Α1. Απ’ αυτά που παρακολουθώ και διαβάζω γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις από τους διοικούντες. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

– την φράση «μέχρι και τον Μάιο», που χρησιμοποίησε και αν μετά οι παίκτες έπαψαν να είναι μια παρέα: «Πάψαμε… αλλά μη με ρωτήσετε περισσότερα πάνω σ’ αυτό».

Για την οφειλή της περιόδου που έφυγε: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ εκτενώς σ’ αυτό. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ καταβάλλουν προσπάθειες για τη νέα ΚΑΕ αυτή την ώρα και δε νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος να κάνω κάτι για τα όσα μου οφείλονται. Θα περιμένω. Θα περιμένω έως τον Σεπτέμβριο και τότε θα δούμε πώς θα το διαχειριστώ το θέμα της οφειλής».

– το Παγκράτι: «Είμαι υποχρεωμένος αν ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παγκρατίου και τον προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο, που με εμπιστεύτηκαν. Μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι πρωταγωνιστής στη νέα μου ομάδα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να φτάσουμε στους στόχους μας. Υγεία να έχουμε πάνω απ’ όλα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Παρατηρώ ότι υπάρχει μια διοίκηση, που κάνει μελετημένες κινήσεις. Μακάρι, να έχει αποτέλεσμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X