Τα βρήκε ο Τζιμπούρ με τον πρόεδρο της Φόρεστ, βγαίνει άμεσα το «διαζύγιο»

Η…μπάλα στον Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzimpour-τζιμπουρΛεπτομέρειες, που μοιάζουν τυπικές, αλλά έχουν ουσιαστικό χαρακτήρα, απομένουν για την έκδοση του «διαζυγίου» ανάμεσα στον Ράφικ Τζιμπούρ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Αλγερινός είχε πολύωρες επαφές με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και απαιτήθηκε η παρέμβαση του προέδρου της Νότιγχαμ, για να ξεπεραστούν όλα τα ζητήματα. Επί της ουσίας, απομένουν κάποιες εγγυήσεις για χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Τζιμπούρ, αλλά αναμένεται να διευθετηθούν στη συνάντηση της Δευτέρας.

Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, ο Τζιμπούρ ανέβαλε την προγραμματισμένη αρχικά για χθες άφιξη του στην Αθήνα. Είναι πεισμωμένος να τελειώσει μία και καλή με τους Αγγλους και να έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει με την ΑΕΚ. Ετσι και αλλιώς, με δεδομένο πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναχώρησε χθες για τριήμερο μακριά από το λεκανοπέδιο, δεν θα υπήρχε ουσιαστική εξέλιξη. Οπότε, όλα πλέον μεταφέρονται για τη Δευτέρα. Είναι σαφές πάντως, πως ο Τζιμπούρ θέλει να τα βρει με την ΑΕΚ και πως η ΑΕΚ περιμένει τον Αλγερινό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X