Θέμα ημερών η σύσταση της νέας ΠΑΕ, αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα Παναγόπουλου και πλέον αναμένεται η απόφαση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-simaΟι άνθρωποι της ΑΕΚ που ανέλαβαν να “τρέξουν” τις διαδικασίες σύστασης της νέας ΠΑΕ βρήκαν λύση σε όποιο πρόβλημα κι αν παρουσιάστηκε και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της νέας εταιρίας, η οποία θα “συνοδεύσει” τον δικέφαλο στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εμπόδια παρουσιάστηκαν πολλά (όπως αναμενόταν άλλωστε), αλλά η επιτροπή που ορίστηκε στην τελευταία χρονικά Γ.Σ της ερασιτεχνικής έπραξε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να βγάλει εις πέρας τη συγκεκριμένη υπόθεση και να προχωρήσει η ομάδα στην επόμενη μέρα.

Ακόμα και για το πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος εκπροσωπούσε τους Βλάχο, Καφέ και Αραμπατζή, βρέθηκε λύση, με την πλευρά της ΑΕΚ (δικαίως) να αισθάνεται απόλυτα δικαίωμένη. Το μόνο που μένει για να ανακοινωθεί και επίσημα η νέα ΠΑΕ είναι ορισμένα διαδικαστικά θέματα, τα οποία αναμένεται να λυθούν μέσα στις επόμενες μέρες, όταν και αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X