Προτεραιότητα η απόκτηση πασαδόρου στην ΑΕΚ, επαφές με την Μαρίνα Τσοχατζή

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsoxatziΤρέχουν και δεν φτάνουν στην ΑΕΚ για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών. Από την στιγμή που έγινε γνωστό το μπάτζετ που θα είναι διαθέσιμο για τη νέα χρονιά, οι άνθρωποι της Ένωσης προσπαθούν να κλείσουν συμφωνίες με αθλήτριες, προκειμένου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να κλείσουν το ρόστερ. Μια προσπάθεια που δεν είναι καθόλου εύκολη. Στην συζήτηση που έχει γίνει, έχει δοθεί προτεραιότητα στην απόκτηση πασαδόρου, που θα αντικαταστήσει την Αθηνά Παπαφωτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε επαφή με την Μαρίνα Τσοχατζή. Πρόκειται για την 21χρονη αθλήτρια που έχει φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα. Συγκεκριμένα είχε αποκτηθεί τον Ιούλιο του 2012, ωστόσο δεν πήρε πολλές συμμετοχές, εξαιτίας της παρουσίας της Παπαφωτίου.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και στην ΑΕΚ θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Η Τσοχατζή, ύψους 1.73, έχει αγωνιστεί στον Επίκουρο Πολίχνης και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Φέτος αγωνίστηκε στην Σαντορίνη με τον Α.Ο. Θήρας, εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X