Απομένουν τα τυπικά για τον Τζιμπούρ

Γέλαγε για τον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour2-τζιμπουρΣε τελικό στάδιο φαίνεται πως έχει φτάσει η υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ για την ΑΕΚ. Ο Αλγερινός βρέθηκε με τον νομικό του εκπρόσωπο και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι επαφές έδειξαν τη διάθεση των δύο πλευρών για να υπάρξει ένα «βελούδινο» διαζύγιο και αυτό αναμένεται να εκδοθεί εντός της αυριανής ημέρας.

Στην ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση. Είναι σαφές, πως από τη στιγμή που ο Αλγερινός εξασφαλίσει την ελευθέρας του, θα υπάρξει διαπραγμάτευση. Στην Ενωση θέλουν τον Αλγερινό και με δεδομένο πως ανάλογα αισθήματα υπάρχουν και από την πλευρά του, φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει συμφωνία.

Ο Τζιμπούρ αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή και από εκεί και μετά θα τρέξουν οι εξελίξεις με την ΑΕΚ. Πρόθεση και του Αλγερινού είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα. Γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισε να πάει ο ίδιος στην Αγγλία για να ολοκληρωθεί η υπόθεση και ο Τζιμπούρ να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X