Η αντίσταση της ΑΕΚ στο ...παρεάκι

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Αιγάλεω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

μελισσανιδης melissanidisΣτο ελληνικό λεξικό η λέξη σαπίλα μεταφράζεται ως εξής: «Η μυρωδιά από κάτι που έχει σαπίσει». Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε επιλεκτικά για πράγματα που «βρωμάνε», για ζητήματα που δεν κάθονται καλά στο άκουσμα τους.

Όμως τα όσα βιώνουμε τις τελευταίες ώρες με τις καινούργιες «καυτές» συνομιλίες παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου μας κάνουν να κοιταζόμαστε μεταξύ μας. Ή μήπως όχι; Στην πρώτη απόπειρα να τιμωρηθούν κάποιοι από τις γνωστές κασέτες, είδαμε να προστατεύονται συγκεκριμένα συμφέροντα. Τις τελευταίες μέρες όπως γίναμε μάρτυρες της σαπίλας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με ανθρώπους που ηγούνται του αθλήματος και που έχουν τονίσει πολλάκις ότι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι το καλό του ποδοσφαίρου. Τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».

Σε αυτή την σαπίλα η ΑΕΚ έχει μόνο μια επιλογή, όταν με το καλό επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Δεν μπορεί να ακολουθεί τον δρόμο της μεγάλης φυγής. Καλείται και είναι αναγκασμένη να προστατέψει το προϊόν της. Ο δρόμος της κάθαρσης, πρέπει να ξεκινήσει από τους ίδιους τους ανθρώπους της. Όχι γιατί πρέπει σώνει και καλά να δείξουν την πυγμή και την δύναμη τους. Αλλά γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.

Τα όσα καταγράφονται στις συνομιλίες αποδεικνύει ότι έχει «στηθεί» ένα εξαιρετικό παρεάκι ανθρώπων που κάνουν ότι θέλουν στο κακόμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα ανθρώπων που “λύνει” και “δένει”. Είτε πρόκειται για παιχνίδια, είτε για προπονητές, παίκτες, διαιτητές. Είχαμε αφήσει το νου μας να ταξιδεύει σε ρομαντικές καταστάσεις, ελπίζοντας ότι με τον ερχομό της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια θα δούμε επιτέλους πρωτάθλημα με ίσους όρους.

Η ΑΕΚ πρέπει να την διαλύσει αυτή την παρέα και είναι δεδομένο ότι θα βρει συμμάχους. Επειδή έχει το ειδικό βάρος, την φανέλα αλλά και τους ανθρώπους που την διοικούν είναι σαφές ότι θα πολεμήσει με όλα της τα όπλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X