Η…μπάλα στον Τζιμπούρ

Η…μπάλα στον Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzimpour-τζιμπουρΜέσω Γαλλίας, όπου συναντήθηκε με τον δικηγόρο του και συζήτησαν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ο Ράφικ Τζιμπούρ βρίσκεται στην Αγγλία. Επειτα από μέρες διαπραγματεύσεων που έδειξαν τις προϋποθέσεις για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του Αλγερινού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τώρα ήρθε η ώρα για να συμβεί αυτό που περιμένει η ΑΕΚ εδώ και μήνες. Να εκδοθεί το «διαζύγιο» του 30χρονου φορ με τον αγγλικό σύλλογο και έπειτα να είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί το μέλλον του με την Ενωση.

Ο Τζιμπούρ μαζί με τον νομικό σύμβουλο του θα έχουν σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση της Νότιγχαμ. Δεδομένου πως οι σκέψεις και οι προθέσεις της κάθε πλευράς είναι δεδομένο, ως πιθανότερο σενάριο είναι να αποτελέσει τυπική διαδικασία. Ωστόσο, πάντα τέτοιες υποθέσεις τελειώνουν μόνο όταν μπουν οι υπογραφές. Αλλωστε, το χαρτί της ελευθερίας είναι και αυτό που θα φέρει τον Τζιμπούρ σε συζητήσεις με την ΑΕΚ. Απαραίτητη προϋπόθεση από την πρώτη στιγμή.

Στην ΑΕΚ περιμένουν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Δεν είναι κρυφό πως ο Τζιμπούρ ενσαρκώνει τον μεγάλο μεταγραφικό πόθο. Ενας παίκτης που μπορεί να συνδυάσει όνομα και ουσία, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της Ενωσης. Αρκετές επιλογές δεν προχώρησαν ή μένουν «παγωμένες», ωσότου ολοκληρωθεί η υπόθεση Τζιμπούρ. Γι’ αυτό και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «διαζυγίου», θα υπάρξει άμεσα συνάντηση με τον 30χρονο φορ, ώστε να φανεί ξεκάθαρα εάν υπάρχει προοπτική συνεργασίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X