Στην Αγγλία για την ελευθέρας του ο Τζιμπούρ

Πήρε μήνυμα ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibourΕδώ και ημέρες, όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις στη συνεργασία του Ράφικ Τζιμπούρ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Από σήμερα το θέμα του 30χρονου φορ περνά στην τελική ευθεία. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο Αλγερινός ταξίδεψε από το πρωί για την Αγγλία, ώστε να συναντηθεί με τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ και να διαπραγματευθεί τις λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας τους. Επί της ουσίας, να φροντίσει για κάθε παράμετρο του «διαζυγίου» και έπειτα – με την ελευθέρας στο χέρι – να καθίσει στο τραπέζι των επαφών με την ΑΕΚ.

Ηδη, υπάρχει προφορική συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας των δύο μερών. Η Νότιγχαμ διατίθεται να δώσει την ελευθέρας στον Αλγερινό, εάν εκείνος παραιτηθεί από κάθε οικονομική αξίωση για το συμβόλαιο που έχουν για την προσεχή διετία. Βέβαια, το θέμα είναι πόσα χρήματα θα ζητήσει ως αποζημίωση ο Τζιμπούρ, ώστε να «καλύψει» τη χασούρα που ενδεχομένως θα έχει από τη συμφωνία (χαμηλότερου οικονομικά ύψους) που θα κάνει με την επόμενη ομάδα του.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να μπει σε επαφές με τον Τζιμπούρ. Είναι γνωστό και σας έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές από το enwsi.gr, πως ο Αλγερινός είναι η «καψούρα» του Μελισσανίδη και ένας παίκτης που αρέσει πολύ στους Μπάγεβιτς και Δέλλα. Υπάρχει πεποίθηση πως αν μιλήσουν θα υπάρξει και συμφωνία και η ΑΕΚ θα κάνει το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού, με έναν παίκτη αδιαμφισβήτητης αξίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X