Τον Τζιμπούρ τον ξέρεις

Πήρε μήνυμα ο Τζιμπούρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibourΚάποιοι επιμένουν να το χαρακτηρίζουν ως “ξαναζεσταμένο φαγητό”, ενώ υπάρχει και η …άλλη άποψη, αυτή του “τρομοκράτη που θα κάνει άνω – κάτω τις αντίπαλες άμυνες”. Είτε συμφωνείτε με την πρώτη, είτε με τη δεύτερη, είτε ακόμα κι αν τηρείτε ουδέτερη στάση στο θέμα της επιστροφής του Ράφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ, ένα είναι σίγουρο. Μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα, ο Αλγερινός επιθετικός είναι πλέον “ανοιχτό βιβλίο” με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, όπως όλοι άλλωστε.

Πέρασαν αρκετές μέρες απ’ τη στιγμή που το enwsi.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να ψηφίσετε στη δημοσκόπηση για το αν συμφωνείτε ή όχι με το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά ο Τζιμπούρ τα κιτρινόμαυρα και ομολογώ ότι δεν περίμενα να γίνεται τέτοιο …ντέρμπι με τη διαφορά να κυμαίνεται μόλις στις 2-3 μονάδες. Το γεγονός πάντως ότι και οι δύο επιλογές συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά προτίμησης του κόσμου, είναι κάτι που λέει πολλά. Πρώτα απ’ όλα ότι υπάρχουν μοιρασμένες απόψεις. Λέει όμως και κάτι άλλο. Ότι πολλοί από εσάς που θέλετε πίσω τον Τζιμπούρ στέκεστε περισσότερο στις αναμφισβήτητες ικανότητές του μέσα στο γήπεδο, παρά στα όποια μειονεκτήματα έχει δείξει στη μέχρι τώρα παρουσία του. Σε αντίθεση με τους …απέναντι, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους δεν πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τον Τζιμπούρ τον ξέρουμε όλοι. Με τα καλά του και τα κακά του. Ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν επιθετικό υψηλού επιπέδου, ο οποίος μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Το απέδειξε όσο αγωνιζόταν κάτω από ιδανικές (διοικητικές) συνθήκες στον Ολυμπιακό, ενώ και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ΑΕΚ ήταν απ’ αυτούς που ξεχώριζαν, παρά τα όσα εξωαγωνιστικά συνέβαιναν στην ομάδα. Το γεγονός ότι δεν “έπιασε” στη Νότιγχαμ δεν είχε να κάνει μόνο με τη δική του παρουσία και συμπεριφορά, αλλά και με άλλους παράγοντες. Με τον Τζιμπούρ στο ρόστερ γνωρίζεις καλά ότι θα έχεις πολλές πιθανότητες να λύσεις το πρόβλημα του γκολ και συγχρόνως θα μπορείς να υπολογίζεις ότι υπάρχει μια βάση στην επίθεση ενόψει της επιστροφής στη Super League.

Το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες δεν έχει στα πόδια του τα παιχνίδια που θα ήθελε, σίγουρα παίζει αρνητικό ρόλο, ενώ για όσους επιμένουν να προτάσσουν τη συμπεριφορά του αντί για το ταλέντο του, θέλοντας να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να επιστρέψει, αρκεί να τους θυμίσω ότι στους “ερυθρόλευκους”, όταν όλα λειτουργούσαν όπως έπρεπε (όπως και τώρα δηλαδή στην ΑΕΚ), δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί και κάτι άλλο. Ακόμα κι όταν είχε συμβεί το περιστατικό με τον Σκόκο στα αποδυτήρια των Θρακομακεδόνων, οι περισσότεροι που το έζησαν από κοντά υποστήριζαν ότι ο τελευταίος που είχε ευθύνη ήταν ο Αλγερινός.

Επειδή όμως είναι ένα θέμα με πολλές και διαφορετικές απόψεις θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας, είτε ψηφίζοντας στη δημοσκόπηση , είτε γράφοντας το σχόλιό σας.

[poll id=”62″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X