Τελειώνει ο χρόνος και αυξάνεται η πίεση στον Τζιμπούρ για να λάβει αποφάσεις

«Κολλημένος» με την Ελλάδα είναι ο Τζιμπούρ και βρίσκεται ξανά στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rafik tzebour Ράφικ Τζιμπούρ ΑΕΚΣτην ΑΕΚ ψάχνουν στην αγορά για επιθετικό. Θέλουν να είναι έτοιμοι, να έχουν βρει το «κανόνι» που θα γεμίσει με γκολ τις αντίπαλες εστίες. Αλλά παράλληλα, περιμένουν τις εξελίξεις με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Αλλωστε, είναι ξεκάθαρο πως ο Αλγερινός αποτελεί τον μεγάλο στόχο για την «κιτρινόμαυρη» επίθεση. Η αγωνιστική του ποιότητα, σε συνδυασμό με το «γκελ» που κάνει στον κόσμο, εκτιμάται πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η ΑΕΚ περιμένει τον Τζιμπούρ, αλλά δεν θα το κάνει εσαεί. Δεν υπάρχει πρόθεση να μετατραπεί η υπόθεση σε σίριαλ που θα κρατήσει όλο το καλοκαίρι. Και αυτό το έχει κατανοήσει απόλυτα ο 30χρονος φορ. Ξέρει πως η Ενωση δεν πρόκειται να βρίσκεται σε στάση αναμονής και αν βρει κάποια εξαιρετική περίπτωση θα στραφεί σε αυτήν. Γι’ αυτό και ξέρει πως ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να αποφανθεί για το μέλλον του.

Επειτα από τις ανταλλαγές εγγράφων της περασμένης εβδομάδας, ο Τζιμπούρ ελέγχει την κατάσταση στο «διαζύγιο» με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έχει λάβει τα σχετικά κείμενα, τα έχει δώσει στον δικηγόρο του για να τα μελετήσει, ώστε να είναι καλυμμένος. Και απομένει να μεταβεί στην Αγγλία για την υπογραφή στη λύση της συνεργασίας του, ώστε έπειτα να έχει τη δυνατότητα να καθίσει στο τραπέζι των επαφών με την ΑΕΚ και να συζητήσει για το μέλλον.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X