"Ο Μασούντ θέλει να παίξει στην Ισπανία"

"Ο Μασούντ θέλει να παίξει στην Ισπανία"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

masount masunt μασούντΟ μάνατζερ του Σοζέϊ Μασούντ, Χόρχε Σαντομέ, μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ιρανό μέσο, για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ.

Για την περίπτωση του Μασούντ διαβάσατε στο enwsi.gr στις 25/6. Σήμερα επανήλθε στην επικαιρότητα το όνομα του ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από τη Λας Πάλμας και το enwsi.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του 30χρονου “άσου”, ο οποίος αρχικά τόνισε:

“Πριν λίγες μέρες μίλησε μαζί μου κάποιος δημοσιογράφος και μου είπε ότι το όνομα του Μασούντ υπάρχει στις εφημερίδες και στα βασικά θέματα των ιστοσελίδων στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση απ’ την ΑΕΚ. Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον, αλλά όχι επίσημη πρόταση. Θα ήθελα να μιλήσω με τον κ. Μιλοβάνοβιτς για το θέμα και μετά με τον πελάτη μου για να δούμε αν πραγματικά ενδιαφέρονται”.

Σε ερώτηση για το αν ο Μασούντ θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα, ο Χόρχε Σαντομέ υποστήριξε:

“Αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ήδη συζητάμε με τρεις ομάδες από την Ισπανία. Μία από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και δύο από τις καλύτερες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο, ή το αργότερο μεθαύριο θα έχει αποφασίσει οριστικά που θα συνεχίσει την καριέρα του. Για να είμαι ειλικρινής το βλέπω λίγο δύσκολο να προχωρήσει αυτή η υπόθεση για την ΑΕΚ επειδή ο Μασούντ θέλει να παίξει στην Ισπανία. Θα πρέπει να γίνει κάποια εξαιρετική πρόταση για να αγωνιστεί σε ομάδα άλλης χώρας. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό το ενδιαφέρον, αλλά θα δούμε τις επόμενες ώρες τι θα γίνει”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X