Με δικούς της όρους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-melissanidis-dellasΠαρατηρώ τα ερωτήματα σας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Για τα λεφτά που δεν δόθηκαν για να έρθει ο τάδε ή ο δείνα ποδοσφαιριστής, για τα λάθη που έγιναν και αυτά που θα γίνουν. Και για την κιτρινόμαυρη τσέπη. Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά ξεχάσατε τον … ξενοδόχο. Καλώς η κακώς άλλος βάζει τα χρήματα, άλλος αποφασίζει. Και αυτός έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Εμείς απλά παρατηρούμε και καταγράφουμε την επικαιρότητα. Μας αρέσει δεν μας αρέσει.

Πρέπει επίσης όλοι εμείς – εσείς,  να γυρίσουμε λίγα χρονάκια πίσω. Και να κάνουμε συγκρίσεις. Να δούμε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν από τους large προέδρους, για παίκτες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Και μετά να κάτσουμε να κουβεντιάσουμε.

Θέλω να πω με όλα αυτά, ότι οι παλιές εποχές τελειώσανε. Κουμάντο κάνει ένας και όχι όλοι οι υπόλοιποι. Όχι οι αυλικοί. Όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Και το καλό, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι ότι η ΑΕΚ παίζει με τους δικούς της όρους. Δεν περιμένει κανέναν, δεν κοιτάει δεξιά και αριστερά και φυσικά δεν παρακαλάει κανέναν. Η πολιτική άλλωστε  της επιχείρησης είναι συγκεκριμένη και θα προχωρήσει, θέλουμε δεν θέλουμε.

Στην περίπτωση των μεταγραφικών, μπορεί να φανταστεί κανείς πόσοι παίκτες έχουν προταθεί στην ομάδα; Εκατοντάδες. Είδαν φως (κοινώς μύρισαν χρήμα) και ευτυχώς δεν μπήκαν. Γιατί υπάρχει μια πόρτα που δεν θα ανοίγει σε κανέναν. Είναι όπως βρίσκεις συνεχώς δρομάκια στον λαβύρινθο, αλλά κάποια στιγμή θα την πατήσεις.

Μπορώ να δεχτώ κάθε γνώμη για τον Λάζοβιτς που «χορεύει» στο ταψί την Παρτιζάν και για αρκετές άλλες περιπτώσεις που πέρασαν και απλά έφυγαν. Αλλά ας μην τα μηδενίζουμε όλα. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερη θα κάνουμε την ζωή της ομάδας, η οποία προχωράει με σταθερά βήματα για το πρώτο σκαλί. Κανείς δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι του στην ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι έχουν χαράξει την δική τους φιλοσοφία (και) στα μεταγραφικά θέματα και δεν θα πέσουν σε…λούμπα.

Υ.Γ Θέλω πραγματικά να είμαι αισιόδοξος για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. Αφουγκράζομαι την αγωνία των μελών τους, οι μέρες όμως περνούν. Και δεν υπάρχει κανένα νέο από το … μέτωπο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X