Αχτίδα φωτός στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, έρχονται ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες

Οι αθλητές θέλουν να παίξουν τον τελικό για να γράψουν ιστορία με το νταμπλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tropaio kypello aek handballΑπό τις 27 Ιουνίου το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει για την προσπάθεια κάποιων αθλητών του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να προσπαθήσουν να δώσουν … ζωή  στο τμήμα. Οι Χριστόφορος Μπακαούκας, Φάνης Τσαούσης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Καφφάτος λίγες μέρες μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Διομήδη, δήλωσαν πρόθυμοι να βγουν μπροστά για να μπορέσουν να διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο το συγκεκριμένο τμήμα, που έχει δώσει μεγάλες χαρές στον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Οι τέσσερις αθλητές της Ένωσης έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με ανθρώπους που έχουν δείξει διάθεση να βοηθήσουν. Μάλιστα πλέον φαίνεται να υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.  Πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές από αυτό το εγχείρημα.

Άλλωστε είναι σαφές ότι το χάντμπολ της ΑΕΚ άφησε το στίγμα του τα τελευταία χρόνια και είναι ικανό να προσελκύσει το ενδιαφέρον ανθρώπων. Οι Μπακαούκας, Τσαούσης, Παπαδόπουλος και Καφφάτος φαίνεται ότι έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο τις επαφές τους και από τις απαντήσεις που έχουν πάρει, εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα μπορέσουν να πουν περισσότερα στον κόσμο σε λίγες μέρες.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να ενημερώσουν επίσημα θα πρέπει να έχουν φτιάξει το πλάνο της επόμενης μέρας με κάθε λεπτομέρεια. Όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πλέον μετράμε αντίστροφα για να μπορέσουμε να δούμε μια αχτίδα φωτός στο  κιτρινόμαυρο τούνελ.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X