Η ΑΕΚ παίρνει τον νόμο της

Πρώτο βήμα για τον νόμο της ΑΕΚ έγινε σήμερα στην ειδική επιτροπή της βουλής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou-stratos-αλεξιου-στρατοςΠολλοί μιλούν για το γήπεδο, περισσότεροι σπεκουλάρουν γύρω από αυτό, αλλά το πρωτεύον για τις κινήσεις της ΑΕΚ είναι να διεξάγονται υπό καθεστώς νομιμότητας. Αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί στη σημερινή τέταρτη και τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου. Η συζήτηση για το ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής και Θεσσαλονίκης, στις διατάξεις του οποίου περιλαμβάνεται και το νομοσχέδιο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, περνά στην τελική ευθεία.

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης, ολοκληρώνεται πλέον και η συζήτηση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Αυτό που μένει είναι να τεθεί το θέμα προς ψήφιση στην ολομέλεια του Α’ θερινού τμήματος της Βουλής. Εχει ένα ενδιαφέρον αν θα είναι σε μια ή δύο ψηφοφορίες. Κυρίως πάντως, αυτό που κεντρίζει την προσοχή είναι η στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ουδείς πρέπει να λησμονεί και να παρασύρεται από τις κατά καιρούς διατυπώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πως η ΑΕΚ έχει έρθει σε κεντρική συμφωνία τριών σημείων με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ενωση έχει αναλάβει την αναδάσωση του άλσους, αλλά και τη δεντροφύτευση άλλης περιοχής που θα υποδείξει ο δήμος. Την αγορά έκτασης για χρήση χώρων στάθμευσης που θα ωφελείται ο δήμος και μείωση του ύψους των πυλώνων.

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μείνει σταθερός στην άποψη του, τότε ο νόμος για το νέο γήπεδο θα περάσει με τη μέγιστη δυνατή πλειοψηφία, όπως αξίζει στην ΑΕΚ. Το enwsi.gr θα βρεθεί και σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο και θα σας μεταφέρει ζωντανά όσα θα ειπωθούν στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X