Τα συνεταιράκια και η τελευταία απουσία

Τα συνεταιράκια και η τελευταία απουσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

superleague-σουπερλιγκαΤι Μουντιάλ, ευκαιρίες για πρόκριση στα προημιτελικά, το πέναλτι του Γκέκα, η έκρηξη του Σάντος. Εσείς που ασχολείστε με αυτά δεν βλέπετε όσα θαυμαστά συμβαίνουν υπογείως. Εκεί που ξαφνικά όλοι αγάπησαν. Εκείνοι που πριν από λίγους μήνες έριχναν γαύρους στους πάγκους, έκαναν σχόλια για στημένη παρτίδα, έκλειναν τους άλλους στο ασανσέρ (με συνοδεία κλασικής μουσικής), τα άφησαν όλα πίσω. Εγινε το…θαύμα και είπαν να δείξουν ενθουσιασμό μπροστά στο κοινό συμφέρον.

Ελάχιστοι θα ασχοληθήκατε με την ανάδειξη του κ. Αγραφιώτη στη διαδοχή του Μώραλη στην ηγεσία της Σούπερ Λίγκας. Ακόμα πιο λίγοι θα γνωρίζατε πως τον πρώην γενικό διευθυντή του Ολυμπιακού πρότεινε για την προεδρία της Λίγκας ο Αλαφούζος. Με κοινό στόχο να εναλλάσσονται στην προεδρία, να ελέγχουν από κοινού την κατάσταση και να μην αφήσουν κανέναν να τους χαλάσει τη μανέστρα. Από κοντά και ο ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν έβαλε φόρμα και σκαρπίνι, ο Αγγελος έχει ανοίξει επαφή με την Παναγία και ξαφνικά υπερψήφισε. Και στη Θεσσαλονίκη τους άρχισαν στο κράξιμο και αναγκάστηκαν να βγάλουν ανακοίνωση για να μαζέψουν τα σπασμένα.

Εάν εσείς τώρα πιστέψετε πως αυτή η συμμαχία είναι του τρόμου και δείχνει τη διάθεση που έχουν τα «συνεταιράκια» να οχυρωθούν πριν έρθει η ΑΕΚ και τους πάρει τα κεκτημένα, μάλλον θα είστε κακοπροαίρετοι. Δεν μπορεί να πιστεύετε πως γίνονται τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα ειδικά που έχουν κλείσει οι κάνουλες και το κάθε ευρώ είναι πολύτιμο, κανείς δεν θέλει να το αφήνει για άλλον. Και η ΑΕΚ επιστρέφει δυναμικά.

Η χθεσινή απουσία από την κλήρωση της Λίγκας είναι η τελευταία που θα καταγραφεί στην ιστορία. Η ΑΕΚ πλήρωσε (και πληρώνει») πανάκριβα το τίμημα της αυτοκάθαρσης. Η Λίγκα ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει. Έχουν ένα πρωτάθλημα που δεν αφορά παρά λίγους. Ψάχνουν τα σημαντικά ματς της κάθε αγωνιστικής και βρίσκουν την Κασσιόπη και τον Πλατανιά. Αναζητούν ντέρμπι και (συγκαταλέγοντας τον ΠΑΟΚ) μετά βίας καταλήγουν σε τρία. Αν αυτό δεν λέγεται κατάντια, δεν υπάρχει άλλη λέξη να καταδείξει την πραγματικότητα.

Η ΑΕΚ οφείλει απέναντι στον εαυτό της να επιστρέψει. Να φτιάξει μια ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια. Να πάρει όσα διψά ο κόσμος της και δικαιούται με την ιστορία και τη δυναμική της. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες για να γίνονται. Σκεφτείτε πως παρά τις δυσκολίες η ΑΕΚ είναι μια από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που έχει κάνει τόσες σημαντικές προσθήκες, που έχει σχηματισμένο κορμό και ψάχνει τις κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά.

Υ.Γ.: Αυτό το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει, αυτό το άλμπουμ που θα τεθεί σε λίγες εβδομάδες σε κυκλοφορία (είδα με χαρά με αφορμή το Μουντιάλ πως παραμένει ζωντανή αυτή η τρέλα με την Panini) θα είναι το τελευταίο που δεν θα ξεκινά από την ΑΕΚ. Μην κάνετε καν τον κόπο να το πάρετε για τα παιδιά σας. Και όταν σας ρωτούσαν για εκείνες τις χρονιές, πείτε πως απλά τα χάσατε.

Υ.Γ.1: Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να ξεμπερδέψει με την Βουλή. Να μη χαθεί στις συνιστώσες και στις ατέρμονες κουβέντες των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρει τον νόμο, να προχωρήσει τις επόμενες διαδικασίες.

Υ.Γ.2: Για τη συγκέντρωση της Πέμπτης, το μόνο που μπορεί να ελπίζει κάποιος πραγματικά είναι να πρυτανεύσει η λογική και να εφαρμοστούν οι νόμοι με απαγόρευση της συγκέντρωσης λόγω υψηλότατου κινδύνου. Γιατί στο τέλος της ημέρας, η ΑΕΚ θα είναι χαμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X