Στα γραφεία της «Aegean» ο Πλατέλλας

Στα γραφεία της «Aegean» ο Πλατέλλας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

platellas Πλατέλλας ΑΕΚΗ χθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερη για τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ για αρκετές ώρες βρέθηκε στα γραφεία στο ΟΑΚΑ και προσπάθησε να βρει την καλύτερη λύση, μετά την δελεαστική πρόταση της Μπέρμπιγχαμ για να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο 2+1 ετών με την ΑΕΚ και έπεσε στο τραπέζι η προοπτική να ανανεώσει από τώρα μέχρι και το 2016.

Τελικά η λύση δεν βρέθηκε στο ΟΑΚΑ με τους διοικούντες της ΑΕΚ (Μπάγεβιτς κ.α.), αλλά στην «Aegean» με… εντολή Μελισσανίδη. Ο Πλατέλλας μετέβη αργά το απόγευμα στα γραφεία του «Τίγρη» στον Πειραιά και εκεί τα πάντα τελείωσαν, με τον Μελισσανίδη να ξεκαθαρίζει στον παίκτη ότι θα μείνει στην ΑΕΚ και θα αμειφθεί όπως του αξίζει μια και βοήθησε τα μέγιστα πέρυσι (παρότι είχε μικρές απολαβές) στην καλή εικόνα της Ένωσης επιθετικά σε πολλά ματς και σκοράροντας κρίσιμα γκολ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X