Προς «ναυάγιο» η υπόθεση Τζιμπούρ-ΑΠΟΕΛ γράφουν στην Κύπρο

Προς «ναυάγιο» η υπόθεση Τζιμπούρ-ΑΠΟΕΛ γράφουν στην Κύπρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rafik djebbour Ράφικ Τζιμπούρ ΑΕΚ ΑΠΟΕΛΗ υπόθεση Ράφικ Τζιμπούρ αποδεικνύεται αρκετά μπερδεμένη και σίγουρα θέλει χρόνο και… κόπο για να ξεκαθαρίσει άμεσα. Στον ΑΠΟΕΛ επειδή δεν έχουν χρόνο για χάσιμο αναμένεται να αφήσουν την περίπτωση του Αλγερινού για να κινηθούν για άλλον επιθετικό. Βλέπετε, πιέζει ο χρόνος λόγω προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κυπριακό site «balla.com.cy» μάλιστα τονίζει ότι όλα δείχνουν ότι στον ΑΠΟΕΛ πάνε… για άλλα για την θέση του σέντερ φορ. Κάτι που διευκολύνει την πιθανότητα να συμφωνήσει ο Τζιμπούρ με την ΑΕΚ, όταν πάρει οριστικά την ελευθέρας του από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αναλυτικά αναφέρεται σε δημοσίευμα:

«Ψάχνουν και στην Ελλάδα τι συμβαίνει με τον Ραφίκ Τζεμπούρ και δεν υπογράφει στην ΑΕΚ Αθηνών, στην οποία έχει υποσχεθεί ότι θα πάει όταν μείνει ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ – όπως έχει υποσχεθεί και στον ΑΠΟΕΛ βέβαια.

Και όσο το ψάχνουν βρίσκουν και νέα δεδομένα. Σημερινό δημοσίευμα σε “κιτρινόμαυρο” σάιτ αναφέρει ότι το “αγκάθι” είναι πως η αγγλική ομάδα δεν θέλει να του δώσει αποζημίωση! Θεωρητικά το κασέ του Αλγερινού φορ (800.000 ευρώ) θα έπεφτε αισθητά λόγω της γερής αποζημίωσης που θα έπαιρνε…

Όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς τα εκεί που έγραψε το Balla από το πρωί της Κυριακής. Πάμε γι’ άλλα και στη θέση του επιθετικού…»

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X