Το «κλειδί» στον Τζιμπούρ

«Κολλημένος» με την Ελλάδα είναι ο Τζιμπούρ και βρίσκεται ξανά στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rafik tzebour Ράφικ Τζιμπούρ ΑΕΚΠρος το φινάλε του φαίνεται πως οδεύει πλέον το σίριαλ Τζιμπούρ για την ΑΕΚ. Επειτα από τις επαφές που είχε τις τελευταίες ώρες ο Αλγερινός με τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, εμφανίζεται πως έχει εξασφαλίσει – πέραν της άδειας για μη παρουσία στην πρώτη προπόνηση – έγγραφο με το οποίο δύναται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με κάθε ενδιαφερόμενο, δίχως να υπάρχει καμία οικονομική αξίωση. Αυτό το χαρτί δεν είναι η ελευθέρας, αλλά καλύπτει τις ενδιαφερόμενες ομάδες και μεταφέρει το «κλειδί» των εξελίξεων στον παίκτη.

Η ΑΕΚ μπορεί να ξεκινήσει επαφές με τον Τζιμπούρ, καθώς πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα οικονομικής απαίτησης από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Ενωση έχει να βρει σημείο επαφής με τον Αλγερινό και από εκεί και πέρα εκείνος θα αποφασίσει για τους όρους που θα λύσει το συμβόλαιο με τους Αγγλους. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν η συμφωνία με την ΑΕΚ κλείσει (όπως θα συμβεί λογικά) σε μικρότερο ποσό από τις μέχρι τώρα απολαβές του, ενδεχομένως ο Τζιμπούρ να επιδιώξει να καλύψει το επιπλέον ποσό από τους Αγγλους.

Ο Τζιμπούρ καλείται να αποφανθεί άμεσα για το μέλλον του, κρατώντας πλέον εκείνος το «κλειδί» των εξελίξεων. Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή του, ενώ έχει δεχθεί στενό μαρκάρισμα από τον ΑΠΟΕΛ. Κοινό γνώρισμα, πως τόσο η Ενωση, όσο και οι Κύπριοι, θέλουν να τελειώνουν άμεσα. Να μην κρατήσει άλλο η διαδικασία και ο Τζιμπούρ να ξεκαθαρίσει τη θέση του και την ομάδα που θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X