Φιλικό της ΑΕΚ με την Ξάνθη στις 2 Αυγούστου για τη μεταγραφή του Μάνταλου

Φιλικό της ΑΕΚ με την Ξάνθη στις 2 Αυγούστου για τη μεταγραφή του Μάνταλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÏÑÄÅÑÏ ÁÍÁÊÏÃËÏÕ ÁÅÊ - ÐÁÍÍÁÎÉÁÊÏÓ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2013-2014)Φιλική αναμέτρηση με την Ξάνθη έχει προγραμματίσει να δώσει η ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ακριτική ΠΑΕ. Συγκεκριμένα το δυνατό φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου στα Πηγάδια, με αφορμή την μεταγραφή του Πέτρου Μανταλου από την Ξάνθη στην Ένωση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει: “Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της. Στις 25 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί το πρώτο από αυτά με αντίπαλο την Βέροια στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena». Στην συνέχεια η ξανθιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (02/08) ενώ στις 5 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ. Στις 10 Αυγούστου θα μεταβεί στην Κομοτηνή για το φιλικό με τον Πανθρακικό ενώ το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί και ο αντίπαλος της πρόβας τζενεράλε (16/08)”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X