Με τον περυσινό κορμό και τον Ρουμελιώτη, "σχεδιάζει" την ΑΕΚ ο Χρήστος Δούκας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kavatha Προσπάθεια να βρεθεί φως στο τούνελ κάνει ο Χρήστος Δούκας, που εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών για να βρει ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσου οικονομικά το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης φαίνεται να έχει ολοκληρώσει τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που είχε τις προηγούμενες μέρες και πλέον μετρά αντίστροφα για τις απαντήσεις.

Όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, την Τετάρτη περιμένει θετικά μηνύματα για να μπορεί να προχωρήσει το επόμενο βήμα. Το πρότζεκτ που έχει ετοιμάσει ο Δούκας και το έχει παρουσιάσει στους ανθρώπους με τους οποίους συναντήθηκε, θέλει την ΑΕΚ να πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ένα μπάτζετ που αγγίζει τις 200.000 ευρώ , ενώ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο τμήμα, έχει αποφασίσει να προχωρήσει με τον Μανώλη Ρουμελιώτη στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Ρουμελιώτης άλλωστε έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, σε μια ΑΕΚ που δεν θα είναι κομπάρσος.

Από κει και πέρα ο Δούκας έχει πάρει την συγκατάθεση των περισσοτέρων αθλητριών του περυσινού ρόστερ, ότι έχουν διάθεση να περιμένουν λίγο ακόμα, περιμένοντας τις εξελίξεις. Τοτσίδου, Παπαφωτίου, Γιακουμή, Λαδένη, Καββαθά φαίνεται ότι θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες να βρεθεί λύση στο τμήμα, κάτι που έχει τονιστεί από τον Δούκα.

Την Τετάρτη θα υπάρχουν οι πρώτες απαντήσεις από τους παράγοντες που έχει πλησιάσει ο Χρήστος Δούκας, που θα ορίσουν και το μέλλον του τμήματος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X