Οι επιλογές του Μιλοβάνοβιτς για την επίθεση στο τραπέζι με Ντούσκο και Δέλλα

Ο «Μίλο» και οι άλλοι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΑύριο είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση (σε σπίτι που θα επιλέξει στα βόρεια προάστια). Ωστόσο, βρίσκεται ήδη σε ανοιχτή γραμμή με τους Μπάγεβιτς και Δέλλα, συζητώντας για τις επόμενες μεταγραφικές επιλογές της ΑΕΚ. Ο «Μίλο» έχει πιάσει δουλειά και αναζητά λύσεις για τις βασικές μεταγραφικές εκκρεμότητες της Ενωσης και ήδη έχει καταφέρει να φτάσει σε μία πρώτη σημαντική λίστα.

Κατά πληροφορίες, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει κατασταλάξει σε λίστα με 3-4 επιθετικούς που έχει ξεχωρίσει. Πρόκειται για λύσεις από την ισπανική αγορά κατά βάση, αλλά και από την λατινική Αμερική. Αυτές οι επιλογές έχουν έρθει σε πρώτη γραμμή για την ΑΕΚ, ο Μιλοβάνοβιτς γνωρίζει ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα σε κάθε περιπτώση και με την άφιξη του στην Αθήνα θα αποφασιστεί σε ποια θα καταλήξουν.

Στην ΑΕΚ δεν βιάζονται για τις μεταγραφές. Έχουν σχηματίσει τον κορμό της ομάδας και θέλουν οι επόμενες κινήσεις να είναι προσεκτικές και με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Συν τοις άλλοις, στην Ενωση δεν επιθυμούν να εμπλακούν σε υποθέσεις που δημιουργούν ζητήματα, όπως συνέβη – για διάφορους λόγους η κάθε μία – με τους Παπαδόπουλο, Λάζοβιτς και Μρτζα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X