Ο Δούκας παρουσίασε το πρότζεκτ στον Αλεξίου, σύντομα εξελίξεις στο Τμήμα

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών AEK volley ginekonΣτην τελική ευθεία μπαίνουν οι εξελίξεις στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Ο Χρήστος Δούκας έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις επαφές του και την Τετάρτη αναμένεται να έχει τις πρώτες απαντήσεις. Ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης είναι και ο μοναδικός που ψάχνει βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ και προσπαθεί να σώσει το τμήμα, παρουσιάζοντας μια ομάδα που θα μπορέσει να χτυπήσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε το πρότζεκτ που έχει σχεδιάσει και στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος του έδωσε την συγκατάθεση του να προχωρήσει σε όλα τα θέματα που έχει κατά νου.

Υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα που πρέπει να κλείσουν ,αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθούν πρώτα χρηματοδότες. Οι οποίοι θα βάλουν το χέρι στη τσέπη και θα στηρίξουν το τμήμα ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο προγραμματισμός που έχει γίνει για το νέο πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ να κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Και υπό αυτή την έννοια, ο Δούκας έχει μιλήσει με όλες τις αθλήτριες της ΑΕΚ, έχοντας κερδίσει χρόνο. Πλην της Ρόγκα που έκλεισε στον Παναθηναϊκό, όλες οι υπόλοιπες έχουν προτάσεις, ωστόσο έχουν υποσχεθεί να περιμένουν τις εξελίξεις. Το μπάτζετ που έχει υπολογιστεί για να μπορεί η ΑΕΚ να είναι ανταγωνιστική φτάνει τις 200.00 ευρώ, χρήματα που θα μαζευτούν απο τους χορηγούς.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X