Νέα ήττα για το σκάκι της ΑΕΚ

Νέα ήττα για το σκάκι της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skaki aekΤην δεύτερη ήττα της γνώρισε η ομάδα σκάκι της ΑΕΚ και συγκεκριμένα από τον ΜΑΠΟ “ΚΕΡΑΥΝΟΣ” Ωραιοκάστρου, με σκορ 2.5-7.5, στα πλαίσια του 3ου γύρου του διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α’ Εθνικής 2014 που πραγματοποιήθηκε χθες. Η Ένωση προηγήθηκε στο σκορ μετά τη νίκη του Γρηγοριάδη Jr και την ισοπαλία του Κράλλη, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέτρεψε την κατάσταση, πήρε το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος.

Τη μοναδική νίκη της ΑΕΚ πέτυχε ο Γρηγοριάδης Μιχαήλ (φωτό), ισοπαλία έκαναν οι Μίχος, Warakomska και Κράλλης, ενώ ηττήθηκαν οι Καλέσης, Μουτούσης, Γρηγοριάδης Αλέξανδρος, Αγριοπούλου, Γκίκα και Αζναουρίδης.

Η ΑΕΚ μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, βρίσκεται στην 21η θέση σε 32 ομάδες, έχοντας 2 βαθμούς σε 3 αγώνες και πλέον στρέφει την προσοχή της στον σημερινό αγώνα (30/6, 17:30) για τον 4ο γύρο, ο οποίος είναι κρίσιμος για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία. Αντίπαλος των “κιτρινόμαυρων” σκακιστών θα είναι ο ΣΟ Πτολεμαΐδας “Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X