Το "διαζύγιο" της Νότιγχαμ με τον Τζιμπούρ αναμένουν στην ΑΕΚ

Γέλαγε για τον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour2-τζιμπουρΤο Σαββατοκύριακο – «νεκρό» συνήθως για τέτοιες υποθέσεις – δεν έφερε καμία ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιμένει πως απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά η ΑΕΚ αν δεν δει το επίσημο φινάλε δεν διατίθεται να κάνει ουδεμία κίνηση. Και αυτό το ξέρει ο Τζιμπούρ, καθώς του έχει γίνει σαφές πως εάν δεν τελειώσει η υπόθεση με την αγγλική ομάδα, δεν υπάρχει τίποτε να ειπωθεί.

Ο Τζιμπούρ σε πρώτη φάση έχει εξασφαλίσει άδεια για να μη συμμετέχει στην πρώτη συγκέντρωση της Νότιγχαμ Φόρεστ. Επίσης, έχει πάρει έγγραφο που του επιτρέπει να διαπραγματευθεί τη μετακίνηση του σε άλλο σύλλογο. Βέβαια, αυτό δεν εξασφαλίζει την ΑΕΚ ή κάθε άλλο ενδιαφερόμενο για τον 30χρονο φορ, καθώς η Νότιγχαμ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ζητήσει χρήματα για μεταγραφή στην πορεία. Γι’ αυτό και το σημαντικό είναι η ελευθέρας του.

Είναι σαφές πως ο Τζιμπούρ δίνει προτεραιότητα στην ΑΕΚ, όπως και ό,τι η Ενωση επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του. Από σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις και στην ΑΕΚ περιμένουν από τον Τζιμπούρ τα λόγια να γίνουν πράξεις. Εάν συμβεί αυτό, την επόμενη στιγμή θα υπάρξει διαπραγμάτευση με τον Αλγερινό, ώστε να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση που κρατά εδώ και μήνες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X