Ο Τζιμπούρ κρίνει το μέλλον

Παίρνει το «χαρτί» και έρχεται ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour-τζιμπουρΣτην τελική ευθεία έχει περάσει πλέον το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ για την ΑΕΚ. Αρκεί βέβαια, ο Αλγερινός να φανεί συνεπώς σε όσα υποστηρίζει εδώ και ημέρες. Δηλαδή, πως τα έχει βρει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και μπορεί να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Ενωση ως ελεύθερος. Και αυτό είναι απαράβατος όρος για να υπάρξει κάθε επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ.

Τις τελευταίες ώρες ο Τζιμπούρ βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με παράγοντες της αγγλικής ομάδας, ώστε να διευθετήσει κάθε λεπτομέρεια. Εξασφάλισε έγγραφο με το οποίο εξαιρούνταν από την αυριανή πρώτη συγκέντρωση της Νότιγχαμ και περίμενε τα διαδικαστικά για το «διαζύγιο». Ενδεχομένως μάλιστα, να ταξιδέψει στην Αγγλία για να βάλει υπογραφές και να λήξει η υπόθεση.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν να υπάρξει η καθοριστική προϋπόθεση για να εκκινήσουν διαπραγματεύσεις. Ο Τζιμπούρ είναι όνομα με μεγάλο «γκελ» στον κόσμο, παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και με δεδομένη την κοινή διάθεση για συνεργασία, φαίνεται πως μπορεί να βρεθεί πεδίο συμφωνίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X