Γεωργιάδης στο enwsi.gr: "Δύσκολο καλοκαίρι στην ΑΕΚ αλλά θεωρώ ότι θα βρεθεί άκρη"

Γεωργιάδης στο enwsi.gr: "Δύσκολο καλοκαίρι στην ΑΕΚ αλλά θεωρώ ότι θα βρεθεί άκρη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1113335Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους του διανύει το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, με το μέλλον του να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο και άπαντες να περιμένουν το… θαύμα για να αποφευχθεί η διάλυση του. Ωστόσο, παρά την αγωνία που υπάρχει για το “αύριο”, αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας δείχνουν διάθεση να περιμένουν τις εξελίξεις καθώς προτεραιότητα τους παραμένει η ΑΕΚ. Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και ο Διονύσης Γεωργιάδης που μίλησε στο enwsi.gr για το… μαύρο, όπως το χαρακτήρισε, καλοκαίρι του τμήματος χάντμπολ.

“Μετά από τον τελικό του πρωταθλήματος, δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση ή έστω κάποια επικοινωνία με τους ιθύνοντες για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Μιλήσαμε μόνο με τον προπονητή μας, ο οποίος την Δευτέρα μετά τον τελικό μας κάλεσε στο κλειστό του Μενιδίου. Εκεί βρεθήκαμε όσοι παίκτες είχαμε παραμείνει στην Αθήνα και συζητήσαμε με τον κ. Αρβανίτη για τα όσα συνέβησαν την χρονιά αυτή. Συμπεράναμε ότι θα ακολουθήσει ένα αβέβαιο καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε ενημέρωση ούτε από την Ερασιτεχνική ούτε από τον κ. Λαζόπουλο”, τόνισε αρχικά ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ και πρόσθεσε αναφορικά με την δέσμευση που έχει δώσει ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του τμήματος χάντμπολ στους παίκτες: “Υπάρχει η δέσμευση από την πλευρά του κ. Λαζόπουλου για εξόφληση των χρωστούμενων και για χορηγία τη νέα σεζόν. Περιμένουμε και ελπίζουμε”.

Αναφορικά με την πρωτοβουλία των… παλιών, Χριστόφορου Μπακαούκα, Γιώργου Παπαδόπουλου και Φάνη Τσαούση που φαίνεται πως είναι οι μοναδικοί που έχουν κινητοποιηθεί και αναζητούν λύσεις για τα προβλήματα της ΑΕΚ, ο Διονύσης Γεωργιάδης σχολίασε: “Έχω ενημερωθεί για την συγκεκριμένη κίνηση των παιδιών που σίγουρα θα κάνει 1000% καλό στην ομάδα. Γνωρίζω ότι έχουν όλη την διάθεση όμως επειδή δεν βρίσκομαι στην Αθήνα, δεν έχω εικόνα για το εάν έχουν προχωρήσει το πλάνο τους”.

Ο Κερκυραίος εξτρέμ που ήταν από τους κορυφαίους για την Ένωση τη φετινή σεζόν, μιλώντας για το πως βλέπει ο ίδιος την επόμενη ημέρα του τμήματος, δεν έκρυψε την αγωνία του αλλά και την αισιοδοξία του ότι στο τέλος θα βρεθεί η λύση. “Πλέον είμαι από τους πιο παλιούς παίκτες στην ομάδα και έχω μάθει ότι κάθε καλοκαίρι, το μέλλον μας φαίνεται δυσοίωνο. Από τον πρώτο μου χρόνο στην ΑΕΚ, βιώνω τέτοιες καταστάσεις για το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά όμως πάντα κάτι γινόταν. Ειδικά πέρυσι, το καλοκαίρι ήταν το πιο μαύρο σε σχέση με τα προηγούμενα όμως ήρθε ο κ. Λαζόπουλος και έφτιαξαν τα πράγματα.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα η κατάσταση φαίνεται πιο… μαύρη γιατί δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία αχτίδα φωτός στον ορίζοντα για να πούμε ότι κάτι υπάρχει έστω και μακριά, βρισκόμαστε στο απόλυτο σκοτάδι. Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι αλλά ευελπιστώ ότι η ομάδα και αυτή τη φορά θα βρει την άκρη της. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει ένα… αστεράκι και κάθε χρόνο, κάπου, κάποιος εμφανίζεται και δίνει λύσεις. Ελπίζω να γίνει και φέτος κάτι ανάλογο για να μείνουν όλα τα παιδιά και φυσικά εγώ στην ομάδα”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το δικό του μέλλον και το μέχρι πότε είναι διατεθειμένος να περιμένει τις εξελίξεις στην Ένωση, ξεκαθάρισε: “Ήδη έχω κάποιες επαφές με άλλες ομάδες όμως εννοείται πως θα περιμένω την ΑΕΚ για ένα εύλογο χρονικό διάστημα” και ολοκλήρωσε στέλνοντας… μήνυμα για το πόσο σημαντική είναι η επιβίωση του τμήματος χάντμπολ, όχι μόνο για τους ίδιους τους αθλητές αλλά και για τους φιλάθλους της ομάδας: “Μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, η επιβεβαίωση ότι το χάντμπολ έχει μια φοβερή δυναμική στον κόσμο. Άνθρωποι που δεν γνωρίζω προσωπικά, έχει τύχει να με σταματήσουν στον δρόμο ή να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω Facebook, για να μου εκφράσουν το πόσο θέλουν να παραμείνει… ζωντανό το χάντμπολ της ΑΕΚ, παρά το ότι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ δείχνουν να ανεβαίνουν. Έτσι αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ότι η αγάπη του κόσμου είναι όντως υπαρκτή για το τμήμα μας ακόμα και σε αυτή την δύσκολη στιγμή που χάσαμε το πρωτάθλημα”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X