«Παιχνίδια» με τον χρόνο κάνουν οι Άγγλοι της Νότιγχαμ στην υπόθεση Τζιμπούρ

Ούτε στον πάγκο ο Τζιμπούρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

djebbourΕίναι δεδομένο πως η Νότιγχαμ επιθυμεί διακαώς να βγάλει το διαζύγιο με τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Και η πλευρά της Φόρεστ δεν διαψεύδει πως έχει φτάσει σ’ ένα σημείο καταρχήν συμφωνίας η υπόθεση, όπως υποστηρίζει φανατικά η πλευρά του παίκτη. Ωστόσο οι Άγγλοι εξακολουθούν να κάνουν παιχνίδια τακτικής, θέλοντας να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερους όρους στην συμφωνία αυτή. Κυρίως η Νότιγχαμ θέλει να παίξει με τον… χρόνο που με τα δεδομένα που υπάρχουν κυλάει υπέρ της.

Ο Τζιμπούρ περιμένει εδώ και τουλάχιστον τρεις μέρες να «σφραγιστεί» και τυπικά το διαζύγιο. Όμως η Φόρεστ κερδίζει χρόνο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο όλοι οι αξιωματούχοι της Νότιγχαμ είναι… εξαφανισμένοι, συμπεριλαμβανομένου και του γραφείου Τύπου με το οποίο επιχείρησε να επικοινωνήσει το enwsi.gr.

Οι πληροφορίες που έρχονται από Αγγλία, κάνουν λόγο για προσπάθεια της Φόρεστ να πιέσει δια της κωλυσιεργίας τόσο πολύ τον Τζιμπούρ, ώστε αυτός να παραιτηθεί των απαιτήσεων του για λύση συμβολαίου με αποζημίωση.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X