"Ψάχνεται" συνέχεια για νέους παίκτες ο Μανωλάς

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

manolasΤο παρών στα σεμινάρια που έγιναν σε ξενοδοχείου του Συντάγματος έδωσε ο Στέλιος Μανωλάς, προκειμένου να ενημερωθεί για μια νέα ιστοσελίδα, η οποία δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης στοιχείων, αλλά και βίντεο από παίκτες που αγωνίζονται σε όλο τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη στήλη “Πληροφοριοδότης” της “Ώρας των Σπορ”, ο προπονητής της ομάδας Κ20 παρακολούθησε το πρόγραμμα της έκδοσης “Wyscout”, το οποίο προέρχεται από την Ιταλία και δίνει τη δυνατότητα σε προπονητές, σκάουτερ και γενικά στους υπεύθυνους των ομάδων να βρουν, εκτός από βιογραφικά, διάφορα άλλα στοιχεία, αλλά και βίντεο από ποδοσφαιριστές που οι αγώνες τους έχουν βιντεοσκοπηθεί. Ένα νέο πρόγραμμα για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι αναζητούν νέες, πρωτοποριακές λύσεις προκειμένου να εξετάσουν περιπτώσεις παικτών από κάθε μεριά του πλανήτη. Ο Στέλιος Μανωλάς είναι ένας απ’ αυτούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X