Στην ΟΧΕ ο Σταματιάδης, αποκλείστηκε απο την Ευρώπη το χάντμπολ της ΑΕΚ

"Βράζουν" με τη διαιτησία οι αθλητές της ΑΕΚ, δεν παρέλαβαν τα μετάλλια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball aek diaitisiaΕκτός Ευρώπης μένει το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, μετά απο σχετική απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που κοινοποιήθηκε στην ελληνική ομοσπονδία. Μια είδηση που έρχεται να προσθέσει στην Ερασιτεχνική και άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα, που αποδεικνύει ότι τα πράγματα πηγαίνουν απο το κακό στο χειρότερο.

Το πλέον ειρωνικό είναι ότι η ελληνική ομοσπονδία δεν είχε τρόπο να ενημερώσει με επίσημο έγγραφο την ΑΕΚ, αφού δεν υπάρχουν γραφεία σε λειτουργία. Και έτσι ο έφορος του τμήματος, Κώστας Σταματιάδης βρέθηκε πριν λίγη ώρα στα γραφεία και ενημερώθηκε και επίσημα για την τιμωρία της ΑΕΚ απο την Ευρώπη, για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Στις τάξεις της ομάδας φαίνεται να αποτελούσε κρυφό μυστικό η συγκεκριμένη τιμωρία. Πρόκειται για πρόστιμο 10.000 ευρώ που είχε επιβληθεί για επεισόδια φιλάθλων στην διάρκεια του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πρεσόφ της Σλοβακίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι κιτρινόμαυροι διακανόνισαν το ποσό, αλλά υπήρξαν δόσεις που δεν πληρώθηκαν και έτσι ήρθε η απόφαση αυτή.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X