Μια κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα

ΑΕΚτζήδες από σήμερα έδιναν τη «βοήθεια» τους για τους πληγέντες της Κεφαλονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-simaΟμολογώ ότι πηγαίνοντας χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη δεν είχα κατανοήσει πλήρως τι ακριβώς είχε συμφωνήσει και επιτύχει η ΑΕΚ. Όταν αντίκρισα αυτό το υπέροχο μέρος και πληροφορήθηκα για το επίπεδο των σπουδών που παρέχεται στους νεαρούς αθλητές, ειλικρινά εντυπωσιάστηκα. Η συγκεκριμένη κίνηση της Ένωσης αναμφισβήτητα αποτελεί κάτι το πρωτοποριακό για τον δικέφαλο, αφού στη χώρα μας δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Για πρώτη φορά η ΑΕΚ αποδεικνύει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται για το μέλλον της και οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν έχουν στη σκέψη τους μόνο το πως θα αγοράσουν κάποιον ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν τα “θέλω” μιας “μερίδας” οπαδών. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που φαίνεται ότι έχουν …πιάσει το νόημα. Γιατί είτε το θέλουμε, είτε όχι, αυτό είναι όλο το νόημα του σύγχρονου ποδοσφαίρου. “Δημιουργείς” παίκτες από τις ακαδημίες και “χτίζεις” την ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει εντός αγωνιστικών χώρων. Συγχρόνως όμως “δημιουργείς” και προσωπικότητες. Ανθρώπους που μαθαίνουν από μικρή ηλικία ποιο είναι το πραγματικό νόημα του αθλητισμού και μπορούν να διαχειριστούν την οποιαδήποτε κατάσταση τους παρουσιαστεί.

Η ΑΕΚ σίγουρα δεν έκανε κάποια καινοτομία στο χώρο του παγκοσμιου ποδοσφαίρου, αλλά αναμφισβήτητα δείχνει πλέον τον …δρόμο στους υπόλοιπους, αφού εκεί είναι το μέλλον. Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος, αλλά είναι δεδομένο ότι η Ένωση αλλάζει επίπεδο μ’ αυτή τη συμφωνία και δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι επιστρέφει πιο σοβαρή και οργανωμένη από ποτέ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X