Ανοιχτό το ζήτημα ενίσχυσης στο τεχνικό τιμ παρά την αρνητική εξέλιξη με τον Σεγκούρα

Ραντεβού με τον Σεγκούρα στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

segoura-σεγκουραΠριν από λίγες ημέρες το enwsi.gr σας αποκάλυψε το ταξίδι του Πεπ Σεγκούρα στην Ελλάδα για επαφές με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής συνομίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα, ώστε να διερευνηθεί η πιθανότητα συνεργασίας. Όπως φάνηκε στην πορεία, οι «κιτρινόμαυροι» έβλεπαν στο πρόσωπο του Σεγκούρα ένα ιδανικό συμπλήρωμα του τεχνικού τιμ, με έναν προπονητή έμπειρο με εξειδίκευση σε τομείς που δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί ο πρώτος προπονητής (όπως είναι η εξέλιξη νεαρών παικτών).

Ο Σεγκούρα αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση της ΑΕΚ για οικογενειακούς λόγους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως έπαψε και η «κιτρινόμαυρη» αναζήτηση για τον προπονητή. Ανάμεσα στα ονόματα που συζητήθηκαν φέρεται πως και είναι και του Φερέρ, γι’ αυτό επιμένουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι Ισπανοί. Ωστόσο, φαίνεται πως η ΑΕΚ αναζητά έναν τεχνικό που δεν θα έχει τις βλέψεις του Φερέρ, αλλά θα είναι πραγματικός συνεργάτης και βοηθός του Δέλλα. Στην ΑΕΚ μεγιστοποιούν τις επαφές τους, ώστε να είναι έτοιμοι πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X