Κάτι κινείται στο γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ, ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών AEK volley ginekonΑπό το enwsi.gr έχουμε καταγράψει την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν τα περισσότερα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με το βόλεϊ γυναικών, να βρίσκεται ίσως σε πιο δύσκολη κατάσταση. Άλλωστε πάει καιρός από τότε που ακούσαμε κάποια χαρμόσυνη είδηση.  Τις τελευταίες εβδομάδες έχει αναλάβει δράση ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Χρήστος Δούκας. Ουσιαστικά έχει αναλάβει να κάνει μια μικρή υπέρβαση, εντοπίζοντας ανθρώπους που θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν το τμήμα ενόψει της νέας σεζόν.

Σίγουρα θαύματα δεν γίνονται στις μέρες μας, ωστόσο ο Δούκας φαίνεται να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες για το εγχείρημα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένουμε ευχάριστες ειδήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Υπήρξαν άνθρωποι που έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για το τμήμα και είναι σε θέση να το οδηγήσουν την επόμενη σεζόν. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, πιθανολογείται ότι έχουν κάνει και τις πρώτες επαφές με κάποιες από τις αθλήτριες της ομάδας, προκειμένου να πειστούν να περιμένουν τις εξελίξεις και να μην απαντήσουν σε προτάσεις που τους έχουν γίνει από άλλες ομάδες.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το διοικητικό κομμάτι είναι το πιο σημαντικό για την βιωσιμότητα του τμήματος. Και όλοι περιμένουν τα μαντάτα, προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν, να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις και να αποφασιστεί ποιός θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει το τμήμα στο νέο πρωτάθλημα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X