"Καλός στο τένις; Ναι, αλλά ...κάποτε"

ΦΩΤΟ από την συνέντευξη Τύπου ΑΕΚ - Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο περνούσε η ώρα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΚ και των ακαδημιών Ζηρίδη, τόσο περισσότερο …χαλάρωναν κάπως και οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο πάνελ, με αποτέλεσμα η συνέντευξη τύπου να εξελιχθεί σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. Όταν μάλιστα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλησε να εξηγήσει ότι κάθε παιδί δείχνει από μικρό που έχει κλίση, έφερε ως παράδειγμα τον Ζήκο:

“Το σωστό είναι να προσπαθείς να βρεις από μικρή ηλικία σε ποιο άθλημα έχει κλίση το κάθε παιδί. Να δουλέψεις μαζί του και να πεις για παράδειγμα, ο Ζήκος είναι πολύ καλός στο ποδόσφαιρο”.

Ο διευθυντής ακαδημιών της ΑΕΚ δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, τονίζοντας χαμογελώντας στον Μπάγεβιτς: “Εσύ όμως εκτός απ’ το ποδόσφαιρο είσαι καλός και στο τένις”. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ απάντησε άμεσα: “Ε, κάποτε ναι. Τώρα…”, με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε γέλια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X