Πρώτη επιλογή για τον Τζιμπούρ η ΑΕΚ

Γέλαγε για τον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour2-τζιμπουρΗταν αναμενόμενο, πως θα συμβεί αυτό. Από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής της ποιότητας και της αγωνιστικής αξίας του Ράφικ Τζιμπούρ θα αποκτούσε την ελευθερία του, οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του θα ήταν πολλοί. Ωστόσο, αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα κρίνει εν τέλει το μέλλον, είναι τι θέλει εκείνος. Σε ποια ομάδα θέλει να αγωνιστεί, τι θα προτάξει πρώτιστα ως βασικό κριτήριο για την επιλογή του. Και όπως φαίνεται, η βασική επιλογή του παραμένει η επιστροφή στην ΑΕΚ.

Ετσι, μπορεί ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ να έκανε λόγο για προσυμφωνία, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν απηχεί την πραγματικότητα. Είναι γεγονός πως οι Κύπριοι πρεσάρουν έντονα τον Τζιμπούρ, καθώς ο Δώνης τον πιστεύει πολύ και τον θεωρεί κλειδί για την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι εύλογο πως από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως μένει ελεύθερος, ο ΑΠΟΕΛ, αλλά και άλλη ομάδα, προσπαθούν να μπουν δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του. Αλλά γίνεται φανερό, πως ο πρώτος λόγος παραμένει στην ΑΕΚ.

Ο Τζιμπούρ ταλαιπωρήθηκε πολύ τον τελευταίο χρόνο. Τα προβλήματα στη σχέση με τον Ολυμπιακό, η αναγκαστική λύση του δανεισμού στην Τουρκία και η μετακίνηση στην Αγγλία, έμοιαζαν ως αναγκαστικές κινήσεις για να κερδίσει την ελευθερία του και να μιλήσει έπειτα δίχως καμία δέσμευση με την ΑΕΚ. Το βασικό είναι να βγει το «διαζύγιο» με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κάτι που μοιάζει πλέον θέμα ωρών. Με την ελευθέρας στο χέρι ο Τζιμπούρ θα μιλήσει με την ΑΕΚ και εκεί θα φανεί αν θα υπάρξει συμφωνία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X