Παίρνει το «χαρτί» και έρχεται ο Τζιμπούρ

Παίρνει το «χαρτί» και έρχεται ο Τζιμπούρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour-τζιμπουρΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε χθες την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στον Ράφικ Τζιμπούρ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο Αλγερινός δεν ήθελε να παραταθεί και άλλο η παρουσία του στην Αγγλία και γι’ αυτό βρέθηκε γρήγορα η χρυσή τομή στο «διαζύγιο». Και αυτό που περιμένει εντός της ημέρας είναι να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας, ώστε στη συνέχεια να πάει στο ραντεβού με τον Μελισσανίδη έχοντας το χαρτί της απελευθέρωσης στα χέρια.

Στην ΑΕΚ κρατούν διακριτική στάση όλη αυτήν την περίοδο. Βέβαια, ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής, πως εάν προέκυπταν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, η Ενωση θα έκανε κίνηση για τον Αλγερινό παικταρά. Είναι δεδομένο πως πρόκειται για παίκτη που ενθουσιάζει τον Μελισσανίδη, ενώ αρέσει πολύ στους Μπάγεβιτς και Δέλλα, που έχουν συνεργαστεί μαζί του κατά το παρελθόν και ξέρουν από πρώτο χέρι τις ικανότητες του.

Με δεδομένη την κοινή επιθυμία από ΑΕΚ και Τζιμπούρ για συνεργασία, φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην επίτευξη συμφωνίας. Ο Αλγερινός εμφανίζεται έτοιμος να πάει στο ραντεβού με κατασταλαγμένες απόψεις: γνωρίζει σε ποια κατηγορία και υπό ποια δεδομένα θα παίζει η ΑΕΚ του χρόνου και επιθυμεί να θέσει υψηλά μπόνους ατομικών και ομαδικών στόχων για να γίνει η μεγάλη επιστροφή. Όπως φαίνεται όμως, όλα είναι πια θέμα ωρών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X