Ελεύθερος ο Τζιμπούρ!

Πήρε μήνυμα ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibourΕπί μήνες, στην ΑΕΚ περιμένουν τον Ράφικ Τζιμπούρ. Επί μήνες, ο Αλγερινός ψάχνει τη φόρμουλα για να μπορέσει να επιστρέψει στην Ενωση. Τώρα, φαίνεται πως οι συνθήκες έχουν ωριμάσει σε τέτοιο σημείο, που ο Τζιμπούρ μπορεί να θεωρείται προ των πυλών. Βλέπετε, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, σε επικοινωνία που υπήρξε σήμερα ανάμεσα στον Τζιμπούρ και τον βρετανικό σύλλογο υπήρξε απόλυτη συμφωνία στην αποζημίωση που θα λάβει ώστε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία τους.

Εγκυρες πηγές ανέφεραν πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν. Αλλωστε, ήταν φανερό – και καταγεγραμμένο με συνεχή ρεπορτάζ του enwsi.gr – πως δεν υπήρχε καμία διάθεση να παραταθεί η συνεργασία της Φόρεστ με τον Τζιμπούρ, καθώς θα ήταν ζημιογόνος για αμφότερους. Ετσι, βρέθηκε η λύση, καθώς και οι Αγγλοι ξεκινούν προετοιμασία την προσεχή Δευτέρα και επιθυμούν να ανοίξουν νέα σελίδα με στόχο την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το σημαντικό είναι πως εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο, ο Τζιμπούρ περιμένει πως θα έχει στα χέρια το χαρτί της ελευθερίας του. Και από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, θα είναι απελευθερωμένος για να ξεκινήσει επαφές με την ΑΕΚ και να συμφωνήσει για να φορέσει ξανά τη φανέλα της. Η κοινή διάθεση για συνεργασία πείθει πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο οικονομικό ή στη διάρκεια της συνεργασίας και έτσι η Ενωση θα κάνει το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X