Για πάντα στην ΑΕΚ ο Γεωργέας, ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμα ένα χρόνο

Λίγο απ' το πάθος του "Φούλη" να είχατε...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgeasΟ αρχηγός της ΑΕΚ κλείνει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Νίκος Γεωργέας ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του, θέλοντας να δει ξανά την Ένωση στη Super League, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ήταν αναμενόμενο, αλλά πλέον έγινε και επίσημο. Το σύνθημα για τα …φυτά της Καλαμάτας θα συνεχίσει να ακούγεται στα γήπεδα που αγωνίζεται η Ένωση, αφού ο αγαπημένος “Φούλης” των οπαδών του δικεφάλου θα φοράει τα κιτρινόμαυρα ως το καλοκαίρι του 2015. Λίγο μετά το φινάλε της σεζόν στη Γ’ Εθνική, ο Γεωργέας είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα που αγαπάει, κάτι που έγινε πραγματικότητα. Στην ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος σημειώνεται χαρακτηριστικά: “Ο Νίκος Γεωργέας ανανέωσε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο. Το νέο του συμβόλαιο θα έχει ισχύ από 1η Ιουλίου 2014.”

Ο αρχηγός της Ένωσης ήρθε στην ομάδα από την Καλαμάτα τον Ιανουάριο του 2001 και έμεινε για 11,5 συνεχόμενα χρόνια. Το καλοκαίρι του 2012 η τότε διοίκηση έκρινε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει και τον άφησε ελεύθερο με τον Γεωργέα να φοράει τη φανέλα της Βέροιας, έχοντας όμως πάντα στο μυαλό του τη μέρα που θα επιστρέψει. Αυτό έγινε πέρυσι όταν αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια επιστροφής της ΑΕΚ στη Super League, παρά τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Έναν χρόνο αργότερα έφτασε η στιγμή για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, έχοντας στη σκέψη του ότι πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια θέλει να δει και πάλι την ομάδα της καρδιάς του να δίνει το παρών στα …σαλόνια της κορυφαίας κατηγορίας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X