Οργανώνει την ΠΑΕ ο Μελισσανίδης, βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis2Η ΑΕΚ αλλάζει, γίνεται η νέα ΠΑΕ και ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα γραφεία της Ενωσης στο ΟΑΚΑ και για περισσότερες από πέντε ώρες είχε συνάντηση με όλα τα στελέχη του συλλόγου. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ζήτησε απ’ όλους να δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας. Οι συζητήσεις αφορούσαν κυρίως οργανωτικά θέματα και τα επιμέρους ζητήματα που πρέπει να καλύψει ο κάθε τομέας, όπως είναι: εισιτήρια, διαρκείας, οικονομικό τμήμα, δημόσιες σχέσεις, οργάνωση της εταιρείας.

Επειτα από πέντε ώρες, ο Μελισσανίδης αποχώρησε από το ΟΑΚΑ απόλυτα ικανοποιημένος από όσα ειπώθηκαν. Το δελτίο τύπου της ΑΕΚ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ενόψει της επανασύστασης της ΠΑΕ ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πολύωρη συνάντηση στα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με στελέχη από όλα τα τμήματα του Συλλόγου όπου συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης καθώς και όλα τα τρέχοντα». Να διευκρινιστεί πως στη συνάντηση δεν βρέθηκαν στελέχη που θα ηγηθούν την ΠΑΕ (όπως ο Ευάγγελος Ασλανίδης) ή κάποιος από την Ερασιτεχνική. Παρών στη διαδικασία ήταν μόνο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και βέβαια οι Αλέξης Δέδες και Αγγελική Αρκάδη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X