Αραβίδης: "Να συνεχίσει την πορεία της η ΑΕΚ από εκεί που την άφησε" (VIDEO)

Ένα γκολ… μακριά από την πιο «παραγωγική» σεζόν του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidisΟ Χρήστος Αραβίδης μίλησε στο contra.gr για τη σχέση που έχει με την ΑΕΚ από τότε που ήταν μικρό παιδί. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης αναφέρθηκε επίσης στους λόγους που επέλεξε να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά και στους στόχους της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

«Η σχέση με την μπάλα ξεκινάει από… μωρό. Με πατέρα πρώην ποδοσφαιριστή δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές. Έχει παίξει και στην ΑΕΚ. Γέννημα-θρέμμα, παιδί των ακαδημιών και για πολλά χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τελικά δεν κατάφερε να γίνει επαγγελματίας λόγω συγκυριών. Στο γήπεδο με πήγαινε από πολύ μικρό. Πρώτο ματς στη Φιλαδέλφεια ήταν ο προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρέιντζερς τον Αύγουστο του ’94 με τα δύο γκολ του Σαραβάκου.

“Πλέον έρχομαι ξανά στην ομάδα, αυτή τη… φορά μόνος μου. Ως επαγγελματίας. Προηγούμενη στάση ο Πανιώνιος, τωρινή η ΑΕΚ. Μία ομάδα με οικονομικά προβλήματα η πρώτη και μία εύρωστη οικονομικά η δεύτερη. Ωστόσο το θέμα για την απόφαση αυτή δεν ήταν τα λεφτά. Στην ΑΕΚ υπάρχει συσπείρωση, συγκρότηση και οργάνωση σε όλα τα ζητήματα, κυρίως χάρη στην παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο τιμόνι της.

Ο ποδοσφαιριστής ασχολείται πλέον μόνο με το ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλω να ξέρει ο κόσμος είναι πως γνωρίζουμε ότι όλοι κρινόμαστε. Δεν έχει σημασία αν είμαστε ΑΕΚτζήδες, αν είμαστε συμπαθείς ή αντιπαθείς. Το θέμα είναι απλό και οι υποσχέσεις είναι μάλλον ανούσιες. Μόνο μία έχει ισχύ: Το να δώσουμε το 200% και να ανεβάσουμε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία για να συνεχίσει την πορεία της από εκεί που την άφησε».

[youtube id=”F5UNj3VUxBA” width=”600″ height=”350″]

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X