Αυξάνεται ο προβληματισμός για την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών AEK volley ginekonΟριστικοποιήθηκε από την ομοσπονδία το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 για την Α1 βόλεϊ γυναικών, ωστόσο το μέλλον της Ένωσης παραμένει αβέβαιο. Άνθρωποι της ομάδας (κυρίως ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Δούκας) αναζητούν τις λύσεις όμως όσο ο χρόνος κυλά, ο προβληματισμός γίνεται ακόμα μεγαλύτερος για το τι μέλλει γενέσθαι στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ η έναρξη του ορίστηκε για τις 18 Οκτωβρίου (η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 21 Μαρτίου 2015), κάτι που σημαίνει ότι οι “κιτρινόμαυροι” ιθύνοντες θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για να ξεπεραστούν τα τεράστια προβλήματα και να μπορέσει η ΑΕΚ να συμμετάσχει κανονικά στην διοργάνωση.

Ταυτόχρονα η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε και τις ημερομηνίες των Final 4 Κυπέλλων. Των ανδρών θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 14/15 Μαρτίου, ενώ των γυναικών δύο Σαββατοκύριακα μετά (28/29 Μαρτίου). Αν και στο γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ υπάρχει η πλήρης αβεβαιότητα, στο αντρικό αντίθετα ο προγραμματισμός κυλάει ομαλά και στην Ένωση θέλουν να φτάσουν μακριά και στη διοργάνωση του Κυπέλλου της επόμενης σεζόν, κάνοντας το βήμα παραπάνω, καθώς “βλέπουν” ως και τον τελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X