Όλα τα βλέμματα και πάλι στη Βουλή για να γίνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο όνειρο

Η ΑΕΚ στη Βουλή (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou-stratosΣήμερα το πρωί ορίζεται ο πρόεδρος και η σύνθεση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, με σκοπό να αποφασιστεί άμεσα πότε θα γίνει η τέταρτη και τελευταία συνεδρίαση για το γήπεδο της ΑΕΚ πριν τεθεί προς ψήφιση στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής.

Από το πρωί της Τετάρτης (18/6) η “καρδιά” της ΑΕΚ θα χτυπάει και πάλι στο ελληνικό Κοινοβούλιο, αφού μετά τη διακοπή λίγων ημερών λόγω της λήξης των εργασιών της Βουλής, η παραπάνω επιτροπή έχει ξανά ως θέμα συζήτησης τον ρυθμιστικό νόμο Αττικής – Θεσσαλονίκης, στον οποίο περιλαμβάνονται και τα άρθρα 81 – 82 που αφορούν στην ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θυμίζουμε ότι πριν τη λήξη των εργασιών είχαν προηγηθεί τρεις συνεδριάσεις της ειδικής επιτροπής απ’ τις τέσσερις που απαιτούνται πριν τεθεί προς ψήφιση το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Σήμερα αναμένεται αρχικά να οριστεί νέος πρόεδρος της επιτροπής (δεν αποκλείεται να είναι ξανά ο Γιώργος Βλάχος), καθώς και η υπόλοιπη σύνθεσή της, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί το πότε θα συζητηθεί για τέταρτη και τελευταία φορά ο ρυθμιστικός νόμος.

Αυτό που υποστήριζαν χθες οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ότι έχουν λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως δεν θα υπάρξει νέα καθυστέρηση στη διαδικασία και μέσα στα επόμενα 24ωρα το νομοσχέδιο θα έχει “σταλεί” προς ψήφιση στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής. Φυσικά πρώτα θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο άρθρο 81, όπως άλλωστε έχει συμφωνηθεί με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των ενστάσεων που υπήρχαν τόσο για το ισοζύγιο της έκτασης του άλσος, όσο και για τις θέσεις πάρκινγκ που απαιτούνται.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X