Παγιάν: «Δύο χώρες, δύο σημαίες, δύο πατρίδες»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pagianΟ Χόρχε Παγιάν προσπάθησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, αναφορικά με προηγούμενο ποστάρισμα  του στο facebook, μετά το τέλος του αγώνα της Κολομβίας με την Ελλάδα για την πρώτη αγωνιστική του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Κολομβιανός που πανηγύρισε τη νίκη της πατρίδας του, φαίνεται να παρεξηγήθηκε η τοποθέτηση «Βάμος Κολομβία γ…ώ την π…άνα».

Αναλυτικά  ο Παγιάν έγραψε. « Κολομβία η πατρίδα που κυλά στο αίμα μου. Ελλάδα η πατρίδα που σέβομαι και αγαπώ. Το στάτους μου ήταν η γραπτή αποτύπωση του ενθουσιασμού και της συγκίνησης που ένιωσα εκείνη την στιγμή. Η Ελλάδα με υποδέχτηκε, μου έδωσε μια θέση εργασίας, που έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Την σέβομαι, την αγαπώ και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Θέλω λοιπόν να ζητήσω από όλους μια ειλικρινή συγγνώμη μέσω του προφίλ μου, εάν το σχόλιο αυτό προσέβαλε με οποιονδήποτε τρόπο. Η νίκη της Κολομβίας ήταν μόνο ένα παιχνίδι απέναντι σε περισσότερες ομάδες. Και αυτός ο αυθορμητισμός μου προέκυψε από την συγκίνηση του παιχνιδιού. Ζητώ ξανά συγγνώμη και εύχομαι δύναμη και θάρρος για την Ελλάδα, την δεύτερη πατρίδα μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X