Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Τζιμπούρ

Πήρε μήνυμα ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibourΑνήκει στις μεταγραφικές υποθέσεις που φαίνεται πως όλο το…σύμπαν συνωμοτεί για να γίνει πραγματικότητα. Από το περασμένο καλοκαίρι, φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να επιστρέψει ο Ράφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ. Και τώρα, οι συνθήκες δείχνουν πως έχουν ωριμάσει. Ολοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και φαίνεται πως αποτελεί θέμα χρόνου απλά να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» ο Αλγερινός φορ.

Επί μήνες, αποτέλεσε μέγα θέμα συζήτησης το καθεστώς ιδιοκτησίας του Τζιμπούρ. Εάν είχε παραχωρηθεί με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ Φόρεστ ή αν υπήρχε θέμα δανεισμού του. Αν και οι τρεις εμπλεκόμενοι είχαν καταστήσει σαφές πως υπήρχε συμφωνία μεταγραφής (έναντι 1,8 εκατ. ευρώ), υπήρχαν σενάρια – που τροφοδοτούσε κυρίως ο αγγλικός Τύπος – που εμφάνιζαν απλά συμφωνία δανεισμού.

Ωστόσο, ο Τζιμπούρ ήταν απόλυτος από την πρώτη στιγμή. Ηξερε πως ανήκε στον αγγλικό σύλλογο και θα έπρεπε να απελευθερωθεί από εκεί. Ο Αλγερινός είναι ξένο σώμα για τη Νότιγχαμ, καθώς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί. Εχασε την ευκαιρία της συμμετοχής στο Μουντιάλ, δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε. Και μοιραία, δεν αισθάνεται καλά για να παραμείνει στην Αγγλία και αναζητά τη φόρμουλα (απελευθέρωση έναντι κάποιου ποσού ή δανεισμός) για να συμβεί αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον του, ο Τζιμπούρ βρίσκεται στην Αθήνα και ετοιμάζει λεπτομέρειες για τη μόνιμη μετακόμιση του. Πιστεύει ακράδαντα πως θα βρεθεί η λύση και σύντομα θα φορά ξανά τα «κιτρινόμαυρα». Αλλωστε, είναι γεγονός πως έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην ΑΕΚ, έχει βρει πεδίο επαφής και αλληλοεκτίμησης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και είναι έτοιμος να γίνει μέλος στην αναγέννηση της ομάδας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X